GUESS PREDSTAVIO NOVU KOLEKCIJU

Predstavljanje nove Guess kolekcije proljeće/ljeto 2018 bilo je u znaku jednog od najpopularnijih američkih gradova poznatom po suncu, pješčanim plažama i dobroj zabavi - Los Angelesa, a zavodljivu i ženstvenu kolekciju savršeno je opisala Jennifer Lopez.

Atraktivna pjevačica i glumica je zaštitno lice nove Guess kolekcije, a iako je čak dvostruko starija od svojih prethodnica, J. Lo zasluženo nosi laskavu titulu Guessove djevojke.

Guess je i u ovoj sezoni ostao vjeran zavodljivim, urbanim komadima koji u prvi plan stavljaju žensku siluetu. Iako kolekcijom vladaju crna i bijela i bež boja, Guess je i ove sezone ostao vjeran moćnim crvenim tonovima i cvjetnim uzorcima koji naglašavaju ženstvenost i seksepil te vječnom jeansu obogaćenom zanimljivim detaljima.

U novu sezonu Guess je ušao i sa zanimljivim i upečatljivim modnim dodacima poput trendi torbi upečatljivih uzoraka i dezena te novčanika i remenja začinjenih metalnim detaljima i lančićima. Zaštitni znak ovog brenda svakako su zavodljive štikle koje u novoj sezoni dolaze u crnoj, bijeloj i boji pudera, dok trendi tenisice krase upečatljivi detalji uz koje udobne tenisice ne mogu proći neprimijećeno.

Novu kolekciju možete pronaći u trgovini Fashion&Friends u vašem City Centeru one.