INOVATIVNA PURE BASIC KOLEKCIJA

Udobno donje rublje Yamamay koje naglašava siluetu i jača samopouzdanje.

Yamamay započinje novu godinu eksplozijom svježine, a poseban dio posvećen je kolekciji Yamamay Basic. Prekrasna, inovativna kolekcija Pure Basic dizajnirana je da bude seksi, ali prije svega je praktična te je prikladna za svaku figuru i sve vrste aktivnosti. Komadi iz kolekcije Yamamay Basic udobni su, naglašavaju vašu siluetu i jačaju vaše samopouzdanje.

Fotografije snimljene između bijelih plahti dočaravaju osjećaj čistoće, vraćaju donje rublje u autentičnu, domaću, svakodnevnu atmosferu prožetu toplinom. Manekenke Giulia Accardi i Sofia Harmanda predstavljaju komade iz ženske kolekcije Basic: grudnjake, bodije, gaćice i tajice, ali i pidžame dizajnirane za svakodnevno nošenje i udobne kombinezone iz proljetne kolekcije u neutralnim tonovima.

Sve linije donjeg rublja za žene izrađene su od kvalitetnih vlakana i laganih materijala, a što se boja tiče odabrana je osnovna paleta: bijela, crna, natural (u različitim nijansama) te ružičasto-bež i brončana. Dok je linija Primula predstavljena u sezonsko ružičastoj i šumsko zelenoj nijansi, koje su oduvijek najprodavanije u Yamamay kolekcijama.

Paul Ferrari prikazuje mušku kolekciju koja se sastoji od bokserica, gaćica, majica i pidžama. Za muškarce se koristi pamuk s antibakterijskim svojstvima čime se smanjuje rast i širenje bakterija, jamči sigurnost i udobnost te spriječava neugodne mirise, a komadi su idealni za svakodnevno nošenje.

Pure Basic i proljetnu Yamamay kolekciju pronađite u svojoj omiljenoj Yamamay trgovini.