INTERSPAR KATALOG – SVE ZA ŠKOLU

Pripreme za novu školsku godinu počinju, stoga je Interspar pripremio bogatu ponudu s preko 1000 artikala po pristupačnim cijenama.

U ponudi školskog asortimana nalaze se školske torbe i ruksaci, pernice, bilježnice te kalkulatori i raznolik školski pribor. Ovogodišnji novitet su moderni ruksaci s ugrađenom LED rasvjetom, a školarce čeka i udobna odjeća i obuća za školu te još puno toga. U bogatoj je ponudi i informatička oprema poput zvučnika, slušalica, VR naočala, kompjutera i prijenosnih računala, printera te mobilnih telefona, a tu je i velik izbor vozila, među kojima su popularni električni romobili te skateboardi.

U novom školskom katalogu nalaze se artikli poznatih brendova Pilot, Faber-Castell, Connect, Carioca te školska oprema s omiljenim motivima Mickey i Minnie, Frozen, Lego, Hot Wheels i Spider-Man. Očekuje vas i 6 kupona uz koje ćete u određenom periodu moći iskoristiti dodatne popuste na već snižene cijene. Katalog i kupone koji vas očekuju možete pogledati na Interspar katalog – sve za školu.