INTIMISSIMI NOVA KOLEKCIJA

Ekskluzivna kolekcija “This Is Me…Now” prva je kolekcija donjeg rublja Jennifer Lopez koja savršeno spaja američku kreativnost i talijanski dizajn.

Kolekcija vješto prenosi koncept razvoja i unutarnje snage te pomoću ženskog donjeg rublja utjelovljuje modernu profinjenost i ideju emancipacije. Otkrijte jedinstvenu ponudu artikala u tri boje: elegantnoj i suptilnoj boji šampanjca, živahnoj i intenzivnoj žad zelenoj boji sa svjetlucavim detaljima te bezvremenskoj i sofisticiranoj crnoj boji.

Naziv kolekcije direktno je inspiriran nadolazećim albumom Jennifer Lopez „This is me…now“, a koji je duboko povezan s njenim putovanjem osobnog razvoja. Kolekcija nastoji obuhvatiti i istaknuti jedinstvenu ljepotu svake žene. Izrađena s najvećom pažnjom, kolekcija nudi izvezene detalje i kvalitetne materijale (kao što su svila i profinjena čipka) koji pružaju luksuznu privlačnost i odražavaju predanost branda Intimissimi da ponudi savršeno osjetilno iskustvo. Jennifer Lopez kolekciju je obogatila delikatnim detaljem – kolibrićem. Ovaj simbol, cijenjen zbog svoje konotacije sreće, otpornosti i živahne energije, ima duboko značenje za nju. Svaki vizualni element kampanje pažljivo je odabran kako bi pozvao publiku u svijet u kojem se spajaju intimnost i samopouzdanje.