IT KOMADI IZ NOVE FASHION&FRIENDS KOLEKCIJE

„Summer dreaming“ nova kampanja regionalno prepoznatljivog multibrend storea Fashion&Friends ovo nas ljeto vodi u američko ljetovalište Hamptons gdje su snimljeni savršeni kadrovi nove modne priče.

Neki od IT komada koje ova trgovina predstavlja su, između ostalog, hiper elegantni miks ledenih paleta boja, off white kolor paleta i savršeno izvedenog denima. Tkanine su prirodne i lagane, što je osobito važno u ljetnim vrućim danima, a uzorci su decentni i elegantni poput nepretencioznih prugica. Linija predviđa minimalističke, ali opet efektne detalje na bluzama, košuljama i haljinama kao što su romantični volani, resice ili zakovice na špagericama koje su ovo ljeto nezaobilazan trend. Jedan od noviteta su i modni dodaci koji se ponovno vraćaju u modu, a to su drvene kolut narukvice, marame i šeširi koji će na efektan naći učiniti vaš cjelokupan look privlačnim i poželjnim.

Fashion&Friends ostvaruje sve vaše fashion snove novom ljetnom kampanjom koja odiše ženstvenim i romantičnim komadima, a izabrati možete iz kolekcije brendova kao što su Replay, Diesel, Tommy Jeans, Guess, Manila Grace, Liu Jo, Calvin Klein jeans i drugi.