JACADI PARIS: PRAVI ODABIR ZA CHIC POVRATAK U ŠKOLU

Spoj elegancije i dječje mašte.

Dok se ljeto bliži kraju, mališani se spremaju zakoračiti u nove školske avanture. Bilo da se radi o povratku u vrtić ili u školske klupe, ovo je prilika da obnovite njihovu garderobu.

Jacadi Paris, francuski dječji brend s dugogodišnjom tradicijom, otkriva svoju izvrsnu Back to School kolekciju. Očarani pariškim chicom, miješajući francuski stil i grafičke printove, Jacadi bez napora spaja eleganciju i dječje maštanje, nudeći meke i nježne odjevne komade te besprijekorno izrađenu obuću.

French Touch – elegancija na francuski način

Bezvremenski modeli i jedinstvene grafike. Jacadi ponovno očarava Essentials asortimanom i savršeno složenom trobojnom paletom s naglascima francuske elegancije. Svaki odjevni komad je promišljeno dizajniran pazeći da djeca mogu slobodno sudjelovati u svim dnevnim avanturama. Od udobnih džempera i košulja, do mekih i izdržljivih hlača, tajica i suknja, koje podnose aktivnu igru. Jacadi Paris daje prednost i stilu i udobnosti, dajući djeci najbolje od oba svijeta.

Chic povratak u školu

Sezona povratka u školu predstavlja prekretnicu u životu svakog djeteta, zbog toga Jacadi prepoznaje važnost obilježavanja tog trenutka. Za povratak u školske klupe, Jacadi djeca nose eleganciju inspiriranu akademskim svijetom. Plisirane suknje i cvjetni printovi za djevojčice, preppy siluete i dobro poznate prugice za dječake. Jacadi Paris ne prestaje nuditi odjeću i obuću koja slavi čaroliju djetinjstva dok istovremeno priprema djecu za avanture koje su pred njima.