JENNY FAIRY NOVA KOLEKCIJA U CCC TRGOVINI

U trgovinu CCC stigla je nova Jenny Fairy kolekcija "Girls Just Want To Have Fun" za proljeće - ljeto 2022. koja pršti energijom, koloritom i optimizmom.

Najzabavnija putovanja sa prijateljima, druženja u vikendici pokraj jezera, prvi topli dani za uživanje u prirodi – upravo ovo je najava za najbolju avanturu nove sezone. Na putovanju kao iz snova zatvorite oči i zamislite kako plešete na rosnoj travi, pletu se vijenci kao na Coachella festivalu, a vi uživate u druženju sa prijateljima na pikniku.

Jenny Fairy kampanja “Girls Just Want To Have Fun”, je snimljena u ritmu hita Cyndi Lauper, pazi se jer zarazno plijeni optimizmom. A tko se i ne bi želio preseliti u mjesto gdje vrijeme teče sporije, sunce nikad ne zalazi, a glazba svira bez prestanka. Razigrana i spontana atmosfera uz veseli ritam sa prstohvatom žestine.

Djevojke uživajte u modi, stigli su modni dodaci iz kolekcije proljeće-ljeto 2022. Na shopping popisu influencera već se nalaze šarene sandale i papuče s visokom potpeticom u Y2K stilu. Nezaobilazne chunky tenisice kao iz 80-ih. Među torbicama akcenat stavljamo na prošivene torbice oko struka, pletene košare, karirane boho torbe i XS ručne torbice jarkih boja.

Zabavite se s modom! Otkrijte proljetne stilove pune ležernosti, boja i modne zabave u novoj kolekciji Jenny Fairy. Proljetni noviteti Jenny Fairy te čekaju u CCC-u.