JESENSKI SHOPPING UZ KUPONE IZ STILA

Postoji li bolji način za dočekati jesen od dobrog jesenskog shoppinga? Ove subote u magazinu Stil u Slobodnoj Dalmaciji potražite čak 70 kupona s kojima ćete ostvariti odlične popuste na renomirane brandove 22. i 23. rujna u City Centeru one, dok vas u nedjelju očekuju i dodatni popusti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama.

Kraj rujna donosi jesen, a s njome i neizostavne promjene u garderobi. Kratke, lepršave haljine zamijenit će toplo pletivo, dok pastelne boje mjesto prepuštaju različitim uzorcima. Na velika vrata vraćaju se vječni klasici koji će i ovoga puta činiti sjajnu okosnicu modnim kombinacijama. Ukratko: jesen donosi razigranost na modnom planu!

Kako biste sa stilom zamijenili ljetnu garderobu onom jesenskom, ovoga vikenda vas u City Centeru one čeka shopping sa sjajnim uštedama. U magazinu Stil potražite čak 70 kupona s kojima ćete ostvariti odlične popuste 22. i 23. rujna, a za još bolji shopping pobrinut će se dodatni popust koji vas očekuju uz Mastercard shopping day u nedjelju, 23.9. za plaćanje Mastercard i Maestro karticama.

Gau Moreno, Tomas sport, Aldo, Imperial, Vero Moda, Humanic i Tosca Blue tek su neke od trgovina čijim popustima nećete moći odoljeti, a cijelu listu proučite na linku u nastavku: Kuponi u Stilu.

Inspirirajte se neodoljivim modnim kombinacijama na City Mix&Matchu , u subotu požurite po svoj primjerak Slobodne Dalmacije i kupone uz Stil te zaigrajte hrabro uz neodoljive modne kombinacije. Mix it up!