KAMPANJA KOJA NE POZNAJE GODINE

Priča o obiteljskoj ljubavi, zajedničkim trenucima i uspomenama koje stvaramo s onima koje najviše volimo, u središtu je nove proljetne Fashion&Friends kampanje.

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspiriraju jedna drugu, „Generations” slavi tradiciju i pripadnost, kvalitetu i dugotrajnost, zajedništvo i nasljeđe.

Vječni klasici koje su nosile naše majke, krojimo, prilagođavamo i ponosno nosimo. Sestre koje uzimaju stvari jedna od druge bez pitanja. Skupljanje džeparca za baš te urbane tenisice koje je sin vidio u izlogu – zvuči poznato? Svaka obitelj priča svoju modnu priču, a Fashion&Friends je dio svake od njih.

Nova kampanja vjerno oslikava duh ovog multibrend koncepta koji je oduvijek poticao na različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove osobnosti.

Zaštitna lica kampanje se savršeno nadopunjuju u igri različitosti i emocija, prikazujući neke od ključnih komada sezone koji se mogu interpretirati na bezbroj načina – od svestranih balonera i traper jakni preko hlača ravnog kroja do romantičnih haljina stvorenih za proljeće. Zemljani tonovi miješaju se s vibrantnim nijansama tirkizne, zelene i crvene boje, naglašavajući ljepotu kampanje.

Ovog proljeća Fashion&Friends vas poziva da zajedno s onima koje najviše volite uživate u kombiniranju stilova, budete slobodni spajati nespojivo, odvažno kupite komad o kojem sanjate i podijelite tu vijest s najbližima.