KID’S JUNGLE IGRAONICE SU NAJSIGURNIJE!

Čak milijun i pol mališana koji su kroz 9 godina posjetili Kid's Jungle igraonice u City Centeru one Split, East i West složilo bi se da su najbolja zabava, najzabavniji rođendani i najraznovrsnije radionice baš u ovoj igraonici. A dio koji je njihovim roditeljima visoko na listi prioriteta – sigurnost, još jednom je potvrđena i nagrađena.

Centar za kvalitetu i sigurnost nagrađuje samo najsigurnija igrališta i igraonice, samo one koji ispune stroge sigurnosne zahtjeve i provjere, samo one koji konstantno rade na unapređenju svih sigurnosnih aspekata. Kid’s Jungle je prepoznat kao sigurnosni lider na domaćem tržištu i s ponosom nosi priznanje Centra za kvalitetu i sigurnost.

Boravak djece u Kid’s Jungle igraonicama prva dva sata je besplatan, a educirane djelatnice, najmodernija (i najsigurnija) oprema za igranje i raznovrsne aktivnosti jamče roditeljima da će, dok oni uživaju u shoppingu u svom City Centeru one, njihovi mališani vrijeme ispuniti smijehom, druženjem, igranjem i stvaranjem novih prijateljstava.

Kid’s Jungle igraonice su po otvorenju osigurale poštivanje norme EN1176 te dobile certifikat sukladnosti toj normi za sigurnost dječjih igrališta od organizacije TÜV Austria, a ovo priznanje Centra za kvalitetu i sigurnost velika je nagrada, ali i daljnja obaveza za unapređenje sigurnosti kako bi se djeca potpuno bezbrižno igrala, a roditelji bili bez brige jer je okruženje u kojem ostavljaju djecu maksimalno sigurno.