KREVETI ZA NAJLJEPŠE SNOVE

Kod izbora kreveta ne postoje kompromisi, a novi modeli iz trgovine Perfecta Dreams – Berlin i London, načinjeni su tako da zadovolje sve vaše potrebe.

Krevet je sigurno jedan od najvažnijih dijelova spavaće sobe.  Dok on treba biti udoban i pogodan zdravlju kralježnice, također se stilski treba uklopiti u spavaću sobu. Novi modeli kreveta iz trgovine Perfecta Dreams, Berlin i London, po tom će pitanju zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Krevet Berlin je box krevet koji nudi kraljevsku udobnost. Za njega vam nisu potrebne podnice jer su one ugrađene u bazu kreveta i tapecirane pružajući time bolju potporu i udobnost. Tapeciranje ovog kreveta je moguće izvesti i u eko koži, a praktičnost održavanja spavaće sobe u podnožju kreveta pružit će vam visoke mat kromirane nogice. Krevet je moguće naručiti u standardnim širinama 140, 160 i 180 cm i dužini 200 ili 190 cm.

Krevet London naizgled je čvrstih i jednostavnih linija, a dolazi s ugrađenom podiznom podnicom koje otvara jednu novu dimenziju za pospremanje stvari ili posteljine. Krevet također dolazi u širinama 140, 160 i 180 cm, te dužinama 190 ili 200 cm.
Svratite u Perfecta Dreams i odaberite krevet po svojoj mjeri.