LADIES NIGHT: INSTANT OBITELJ

Vrijeme je za prvi Ladies Night ove godine! Pozovite prijateljice na druženje uz film Instant obitelj i godinu započnite u najboljem društvu uz super film.

Obitelj ne možemo birati, ali što kada odlučimo proširiti je posvojenjem? Kako se preko noći snaći u ulozi roditelja, provjerite na novom izdanju Ladies Nighta u Cineplexxu City Center one Split.

Naime, 10. siječnja od 20 sati pratite Petea (Mark Wahlberg) i Ellie (Rose Byrne) u avanturi života: onoj roditeljskoj! Nakon što počnu razmišljati o posvajanju djeteta, upoznaju troje tinejdžera i tako odjednom postaju roditelji čak troje djece. Hoće li uspjeti u svome naumu i zajedno s malim buntovnicima stvoriti pravu obitelj, saznat će svi koji pogledaju ovu zabavnu komediju.

Prije same projekcije u predvorju kina očekuje vas piće dobrodošlice u kojemu ćete uživati uz odlično društvo. Naravno, po običaju tu su i neodoljivi pokloni: Balea balzam za usne za koje se pobrinuo dm te novi broj magazina Gloria. Potražite ulaznice u pretprodaji i rezervirajte večer za pamćenje!