LADIES NIGHT U CINEPLEXXU

Ne propustite prvi Ladies Night ove godine uz film Dok nas vjenčanje ne rastavi.

Ako je na popisu vaših novogodišnjih odluka više druženja s najdražim prijateljicama, onda omiljeno žensko druženje ne smijete propustiti. Naime, u četvrtak, 14. siječnja u 20 sati u Cineplexxu je na rasporedu prvo ovogodišnje izdanje Ladies Nighta – a smijeh je zajamčen!

Naime, pred velikim platnom pratit ćete španjolsku komediju Dok nas vjenčanje ne rastavi, fantastičnu ljubavnu priču u kojoj je baš sve savršeno organizirano – osim mladenaca. Radnja filma prati Marinu, organizatoricu vjenčanja koja uživa u životu bez obaveza, pa tako upoznaje i playboya Carlosa s kojim provodi strastvenu noć. Iako je sve trebala biti tek usputna afera, u cijelu priču upleće se ljubav i to u sasvim nezgodnom trenutku – dok mu planira vjenčanje s djevojkom! Kako će završiti ova zavrzlama, saznat će svi oni koji pogledaju film.

A osim odlične zabave, sve posjetiteljice očekuje poklon za koji se pobrinuo dm. I zato, ulaznice potražite već danas u prodaji i običnom četvrtku dajte odličnu dimenziju. Vidimo se!

#pazisebečuvajdruge