LIU JO – KOMADI U KOJE VRIJEDI ULOŽITI

Tajna savršenog outfita ne krije se u pretrpanim ormarima nego u samo nekoliko osnovnih komada u koje je pametno investirati.

Pažljivim kombiniranjem te iste odjevne komade moći ćete nositi godinama, na različite načine i u raznim prilikama. Ono što s vremenom naučimo jest da je najvažnije nositi ono što odgovara našoj građi i u čemu se dobro osjećamo. Upravo iz tog razloga mnoge žene s godinama izgledaju sve bolje jer tijekom vremena izgrade svoj stil, nauče koje boje im najbolje pristaju i pronađu krojeve u kojima se osjećaju najugodnije. Stoga su u trgovini Fashion&Friends za vas pripremili Liu Jo basic komade koje ćete moći nositi u bezbroj kombinacija.

Jedan od osnovnih komada jest blejzer.  Modni znalci već su više puta uspješno dokazali kako je manje više, a Liu Jo predlaže kako ćete svojim outfitom oduševiti u poslovnim prilikama, a istovremeno biti elegantni.

Komplet – bilo da se radi o kompletu hlača i blejzera ili suknje i blejzera, on će vas uvijek ‘spasiti’ u situacijama kada nećete biti sigurni što je najprikladnije za obući.

Dobre traperice i kožna jakna su ‘must have’ – one naprosto ne izlaze iz mode. Neovisno nosite li ih zajedno ili odvojeno, ulaganje u ova dva bezvremenska komada bit će najbolja investicija u vašem ormaru.

Bilo da se radi o kratkoj ili dugoj haljini, barem jedan model morate posjedovati u svojoj garderobi. Vedre i razigrane kombinacije teško da će ikoga ostaviti ravnodušnim, a jedan od proljetnih klasika svakako je uzorak cvijeća.

Ako niste pobornik romantike, nova Liu Jo kolekcija u trgovini Fashion&Friends nudi velik izbor materijala, boja i printeva te ćete zasigurno pronaći onaj idealan za sebe.