TORBICE PREDSTAVLJENE NA MILANO FASHION WEEKU

U prelijepoj palači Visconti, u sklopu ovogodišnjeg Milan Fashion Weeka, brand My Lovely Bag je predstavio svoju jesensku kolekciju koja je već dostupna u City Centeru one Split.

Nakon 9 godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, My Lovely Bag su svoj rad okrunili predstavljanjem na prestižnom modnom događaju Milan Fashion Week.

Kolekcija krije modele u kojima se mogu pronaći ljubiteljice različitih stilova i modnih izričaja. Od aktualne jesenske kolekcije jednostavnih linija, nenapadnog dizajna i decentnih ukrasa poput remenja neobičnih oblika i onih upotpunjenih lancem, pa sve do unikatnih luksuznih krznenih torbica, upečatljivih boja, uzoraka i metalnih ukrasa na njima.

Podsjetimo, My Lovely Bag se, uz svoj jedinstven dizajn, istaknuo na tržištu i kao brend specijaliziran za ručnu izradu torbica čiji su svi metalni dodaci i ukrasi unikatni i rađeni prema njihovim nacrtima.
Kada nosite My Lovely Bag, nosite jedinstven komad koji je izrađen s puno ljubavi, i koji je posljednjih dana, oduševio svjetsku modnu prijestolnicu.