NAJBOLJI KINO DOŽIVLJAJ UZ CINEPLEXX MANIJU

Doživite novu dimenziju kina od 24. studenoga uz brojne pogodnosti koje u preuređenom i još boljem kinu donosi Cineplexx manija.

Od petka, 24.11., do ponedjeljka 27.11., samo u Cineplexxu filmove gledajte u pola cijene, a ponuda vrijedi za sve redovne projekcije!*

U istom razdoblju na Obali hrvatskog narodnog preporoda, pronađite veeeeliku Cineplexx kanticu s kokicama uz koju će stajati simpatične hostese; fotografirajte se s njima, objavite fotografiju na Facebooku ili Instagramu uz obavezni #dozivicineplexx i osvojite godišnju ulaznicu za kino! Hostese će vas odmah nagraditi grebalicama; zagrebite i osvojite ulaznice za MX4D, X MAX dvoranu, Luxury i Love Box sjedala te hrskave kokice!

Prvi pogledajte MX4D film – tehnologija je to koja pruža potpuno realističan doživljaj okoliša uz ugrađene simulatore pokreta u kino sjedalu i čak 14 specijalnih efekata ili se odlučite pogledati najnovije hitove u X MAX premium dvorani. Isprobajte Luxury sjedala ili uživajte u Love Boxu, a u Cineplexxu vas čekaju i dvije nove rođendaonice koje će razveseliti djecu i njihove roditelje. Nemojte čekati, dogovorite termin za super proslavu u Cineplexxu!

Uz još bolje rođendane, najmlađe očekuje zabavan program u subotu i nedjelju, 25. i 26.11. – uživat će u facepaintingu, dječjem laboratoriju, izradi frizura, bojanju majica i druženju s maskotama, uz cijenu matineje sniženu za 50%.

A u ponedjeljak, 27.11., na naslovnici Slobodne Dalmacije potražite svoju gratis ulaznicu iskoristivu na taj dan za sve filmove! Požurite i osigurajte svoje mjesto u MX4D ili X MAX PREMIUM dvorani uz besplatnu ulaznicu iz Slobodne Dalmacije.

Sve posjetitelje koji kupe ulaznicu od 24. studenoga do 17. prosinca očekuje i 30 % popusta na ulaznicu za redovne projekcije pri idućoj posjeti koja se može iskoristiti do 31. siječnja 2018. godine.**

 

Svi putevi od 24. studenoga vode u Cineplexx. Uživajte u Cineplexx maniji!

 

* popusti se ne mogu zbrajati

**Popust se ne odnosi na MX4D projekcije, popusti se ne mogu zbrajati.