NAJSLAĐI PUT DO MALO BOLJEG SVIJETA

Učinite dobro djelo i odlično se zabavite.

Ove subote, 29. travnja, City Kužina postaje mjesto gdje ćete se zabaviti, ali istovremeno dati svoj doprinos malo boljem svijetu.

Naime, od 10 do 13 sati učenici Turističko ugostiteljske škole Split će u prizemlju City Centera one pripremati slasne palačinke, dok će barmen Jure Vojković, uz pomoć učenika, pripremati poseban plavibezalkoholni koktel upečatljivo plave boje, koja ujedno simbolizira autizam, a najmlađi posjetitelji će imati priliku zabaviti se na kreativnim radionicama zajedno s članovima udruge Autizam 365.

Uz sve to, mali posjetitelji imat će priliku zabaviti se na kreativnim radionicama zajedno s članovima udruge Autizam 365. Obavezno svratite i popodne od 16 do 18 sati kada imate mogućnost probati ukusni rižoto kojeg priprema slavni chef Hrvoje Zirojević.

I zapravo, samo uživanje u iću i piću već je sasvim dovoljno da učinite dobro djelo. Palačinke i kokteli nemaju unaprijed određenu cijenu pa o iznosu koji ste spremni izdvojiti odlučujete samo vi njegovim ubacivanjem u donacijsku kutiju. Sva prikupljena sredstva iskoristit će se za potporu realizacije Projekta dežurstava za djecu i odrasle s poremećajem iz autističnog spektra, uz koji će se polaznicima ovog centra u vrijeme školskih praznika osigurati redovne aktivnosti koje predstavljaju dio njihove prijeko potrebne rutine.

I zato, ove subote nemojte brojati kalorije. Pojedite poneku palačinku više, rashladite se finim koktelom i pomozite onima kojima je pomoć potrebna. Vidimo se!