NAJUDOBNIJI MODELI OBUĆE KOJI ĆE VAS OSVOJITI

Svi volimo lijepu, atraktivnu i modernu obuću, ali to je često značilo da moramo „trpjeti zbog ljepote“.

S neudobnim štiklama, teškim tenisicama ili krutom obućom svi smo se susreli, ali dobra vijest je da su sada takve situacije iza nas jer kanadski brend Aldo pobrinuo se da najljepša obuća dobije i epitet najudobnije! To je moguće uz razvoj novih tehnologija kojima je primarna uloga da omoguće što udobniji korak i od ove sezone javljaju se u velikom dijelu kolekcije proljeće-ljeto. Upoznajte nove tehnologije naziva Flex, Pillow walk i Lightweight!

Flex modeli su nam već dobro poznati iz prijašnjih sezona. Radi se o iznimno udobnim modelima ženske i muške obuće koji su kao stvoreni za ljude kojima je svakodnevnica dinamična i koji puno vremena provode „na nogama“. Flex modeli imaju savitljive potplate koji omogućavaju veliku pokretljivost i povećanu kontrolu kretanja i naravno dodatni komfor.

Pillow walk vjerojatno će najviše obožavati ljubiteljice visokih potpetica jer radi se o tehnologiji koja zbog mekanih uložaka s dvostrukim slojem mekane pjene koji su strateški postavljeni na petu i najopterećeniji dio stopala garantiraju da su muke s cipelama i sandalama s visokim potpeticama daleka prošlost.

Ako pratite trendove, a pritom se ne želite odreći udobnosti, predlažemo da posjetite Aldo trgovinu u vašem City Centeru one  i isprobate posebne modele iz funkcionalnih Aldo kolekcija koji vas neće razočarati.