Najveće gastro događanje

Od 23. do 25. veljače svi putevi vode u City Center one na City Food Festival. U tri dana festivala uživajte u 15 pomno odabranih radionica u kojima će najpoznatiji kuhari, slastičari, blogeri te osobe iz javnog života pokazati svu svoju spretnost, kreativnost i maštu u kuhinji.

Ne propustite vidjeti na djelu Tomislava Špičeka koji će pokazati kako tradicionalno jelo pripremiti na potpuno nov način! Robert Žmire otkrit će kako najbolje pripremiti janjetinu, Christian Misirača i Hrvoje Zirojević bavit će se morskim plodovima na kreativne načine, a posebnu gastro radionicu pripremio je i Mate Janković.

Uz kuhare nekih od najboljih lokalnih restorana kao što su Zrno Soli, Mazzgoon, Fabrique i drugih svoje umijeće pokazat će poznata lica koja se s kuhačom savršeno slažu. Tako je posebnu radionicu pripremio Luka Nižetić, Ana Gruica pokazat će kako se hraniti zdravo i fino, a Marijana Batinić i Doris Pinčić Rogoznica – koje će vas i voditi kroz cijeli City Food Festival – zasukat će rukave te pripremiti slane i slatke kiflice.

Isprobajte fina jela iz njihovih kuhinja i pokupite odlične savjete kojima ćete usavršiti svoje kulinarsko umijeće.

Kako biste bili sigurni da kuhate domaće, kvalitetno i provjereno, na City Food Festivalu će vas čekati pomno odabrani domaći proizvođači i obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja će ponuditi najbolje od svojih proizvoda.

Najmlađi će također uzeti kuhače u ruke jer ih očekuje Dječji kulinarski show sa zabavnim radionicama u kojima će uz profesionalne chefove učiti osnove kuhanja, pripreme i dekoracije hrane, a najbolji mali kuhar ponijet će titulu Malog City chefa! Više o dječjem programu potražite na Dječji City Food Festival.

City Food Festival događaj je koji će probuditi sva vaša osjetila, na kojem ćete se zabaviti, naučiti mnogo od najboljih u kuhinji te degustirati vrhunske zalogaje. Raspored svih radionica nalazi se na City Food Festival – radionice.

Nemojte to propustiti!