NAPRAVITE KORAK KA ZDRAVIJEM ŽIVOTU

Iako često znamo na to zaboraviti – naše zdravlje i zdravlje naših najbližih treba biti na prvom mjestu.

City Center one vas, u suradnju s Klinikom za dječje bolesti, Zavod za endokrinologiju i neurologiju, KBC-a Split, pročelnikom zavoda prof.dr.sc. Veselinom Škrabićem, dr.med., studentima s Medicinskog fakulteta i Klubom žena liječenih na dojci, poziva na Dane zdravlja koji će se održati 16. i 17. ožujka.

Odazovite se na ultrazvučni pregled

Ožujak je mjesec u kojem se obilježava Dan narcisa koji je posvećen prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. City Center one pridružuje se ovim ciljevima te pruža priliku posjetiteljicama da obave besplatan ultrazvučni pregled. Broj pregleda je ograničen, a termin se može rezervirati od 12. do 14. ožujka u razdoblju od 8 do 12 sati pozivom na broj telefona 021/460-372. Pregledi će se održavati 16. ožujka od 10 sati u uredu Uprave na 3. katu Centra kod dr. Banovića.

Isti dan od 16 do 20 sati u prizemlju Centra članice Kluba žena liječenih na dojci zainteresirane posjetitelje će educirati o liječenju i prevenciji raka dojke. Prilika je to i da kupnjom narcisa podržite rad udruge.

Provjerite stanje krvnog tlaka i šećera u krvi

U subotu i nedjelju, 16. i 17. ožujka, od 16 do 20 sati, besplatno možete provjeriti stanje krvnog tlaka i šećera u krvi te prikupiti izvrsne savjete stručnjaka koji će vam pomoći da usvojite zdrave navike i osjećate se bolje.

Živite zdravo i osjećajte se dobro.