NE PROPUSTITE KARNEVALSKI VIKEND

City Center one se 26. i 27. veljače pretvara u mjesto ispunjeno zabavom.

Kada ste se posljednji put nasmijali do suza? Ako vam treba dulje od 30 sekundi da se prisjetite, vrijeme je da hitno popravite situaciju! Naime, City Center one se 26. i 27. veljače pretvara u pravu oazu zabave koju jednostavno ne smijete propustiti. A osim šarolikog programa, mališane čekaju i slatka iznenađenja uz koja će vikend postati još bolji.

Velike i male tako će zabavljati klaunovi koji će na svakom koraku mamiti osmijehe posjetitelja, mađioničari čiji će vas trikovi očarati, žongleri uistinu zadivljujućih vještina i spretna Lea koja će balone pretvoriti u sve što najmlađi požele. Spremaju se i odlični nastupi koji uključuju hula-hop, a dodatan spektakl osigurat će zabavljači koji će se najdražim shopping centrom provozati monociklom ili pak smjelo zaputiti u šetnju na štulama.

A da ovi trenuci za pamćenje nikada ne izblijede, pobrinut će se karikaturist koji će ih ovjekovječiti na najzabavniji način.

Provjerite detaljan raspored aktivnosti, povedite mališane i uživajte u pravom cirkusu koji vas čeka u omiljenom shopping centru.