NOVA CICIBAN KOLEKCIJA I POKLON PUŽIĆA BANA!

Ciciban kolekcija jesen-zima 2018/19 stigla je u City Center one i nudi širok izbor cipela, čizama i gležnjača, te tenisica koje naravno prate modne trendove, posebno pri odabiru materijala, kombinaciji boja i uzoraka.

Prvi kupci u Ciciban trgovinama će pri istovremenoj kupnji papuča i cipela iz nove kolekcije jesen-zima 2018/19, dobiti na poklon višenamjensku vrećicu za Ciciban papuče. Zbog materijala, oblika i načina zatvaranja, vrlo je praktična, te je možete koristiti za papuče, odjeću ili igračke.

Što se tiče nove kolekcije, sigurni smo da će svatko uspjeti pronaći nešto za sebe. Prisutan je rokerski stil, kojeg možete prepoznati po perlama, te posebno odabranim ukrasnim metalnim detaljima – zakovicama, kopčama te mrežicama u različitim oblicima. Veliki naglasak je stavljen na urban chic stil, koji potiče djecu da se slobodno igraju, ali pritom ne zanemaruje najnovije trendove. Prisutan je i sportsko-urbani stil, koji je najčešće prepoznatljiv po našivenim detaljima i razigranim motivima.

Pregledajte novu kolekciju na Ciciban web stranici, zatim se uputite u City Center one Split i pružite svojoj djeci kvalitetnu i modernu obuću.