Nova kolekcija je stigla u Galeb trgovinu

Nova Galeb kolekcija vrhunske kvalitete stigla je u prodavaonice. Glavnu ulogu u kampanji ima poznati modni par Pedro Soltz i Iris Cekuš.

Galeb, hrvatski brand koji godinama odijeva generacije i generacije, postao je sinonim za kvalitetno rublje domaće proizvodnje. Ove sezone Galeb, osim donjeg rublja koje kvalitetom osvaja na prvi dodir, donosi novosti u vidu elegantnih odjevnih komada poput ženstvene majice s mašnom ili čipkastog bodija koji su predviđeni za formalne prigode ili večernje izlaske. Sportski modeli trenirki savršen su odabiri za popodnevne kave i ležerne šetnje prirodom, a ove sezone dolaze u trendy bojama petrolej zelene, pastelno ružičaste, malange sive i nezaobilazne crne.

Osim novina kroz modni asortiman, Galeb se u novoj kolekciji može pohvaliti i funkcionalnim modelima pidžama koji su namijenjene majkama , a primarni cilj je olakšati dojenje. Upravo su tradicija i obitelj karakteristike ove kolekcije pa su se tako u ulozi modela ovog  puta našli Pedro Soltz i Iris Cekuš s kćerkom Larom, poznati modni par koji je savršeno utjelovio obitelj i tradiciju.