NOVA KOLEKCIJA U CCC TRGOVINI

Na stranu svi svjetski događaji koji su obilježili ovu godinu, moda je nastavila svoj put, a trendsetteri su postavljali trendove za novu sezonu.

Sudeći prema najutjecajnijima u svijetu mode, ovu će sezonu obilježiti tri podjednako snažne struje, a na vama je da odaberete svoj zimski modi put.

KAUBOJSKI STIL
Sjećamo ga se negdje s kraja 90-tih i početaka 2000., a sada se ponovno vraća na velika vrata. Iako, s nekim modifikacijama: u prijašnjem razdoblju modeli su imali velike špice, a u ovom velikom come-backu modeli izgledaju manje, kompaktnije i puno nosivije. Uz obuću kaubojskog stila idu i torbice s resicama, kojih ove sezone neće nedostajati.

 

MILITARY STIL
Vojnički je stil bio popularan u ranim 90-tim, kada je dr. Martens udario standard na svjetsko tržište. Iako je imao svoje pratitelje i kroz cijelo ovo razdoblje, ipak su oni bili malobrojniji, a miliary-čizme nisu bile najmoderniji komad obuće u ormaru. E, pa sada jesu! Pozdravljamo glomazne čizme, vezice i udobnost ovakve obuće.

 

BIJELA OBUĆA
Bijele gležnjače i čizme popularne su već nekoliko sezona, a ove sezone dobivaju i nove inačice u obliku bijelih kaubojki i bijelih čizama na vezice u vojničkom stilu. Ukoliko ti bijela boja ne „sjedi“ najbolje za zimske mjesece, imamo alternativu u krem nijansama koje će ti se svidjeti.