NOVA LOKACIJA DOBRO POZNATE CVJEĆARNICE

Omiljenu cvjećarnu La Perla flowers s još većim izborom asortimana od sada potražite na drugom katu svoga City Centera one.

Iako je cvijeće već tradicionalan poklon ženama u baš svakoj prilici, ono se preporuča i muškarcima i ženama kao ukras u domovima. Stoga, La Perla flowers svakako je nezaobilazno mjesto za shopping.

Cvjećarnicu koja nudi raznolik izbor cvijeća od sada potražite na drugom katu City Centera one. Naime, u ponudi ćete pronaći različite aranžmane – od umjetnih do svježe rezanih, a za posebne prilike sigurno će vas razveseliti i neodoljivi flower box, popularna plišana kutija s cvijećem koja se u posljednje vrijeme nameće kao must-have poklon za baš sve prigode.

Osim cvijeća, u ponudi ćete naći i divne lončanice, biljke prve kategorije koje su pomno odabrane i uvezene iz Nizozemske. Ako ste u potrazi za biljkama kojima ćete upotpuniti svoj dom, La Perla flowers je pravo mjesto za vas. Čak i ako ne pronađete ono što ste tražili, ljubazno osoblje rado će naručiti traženo: pa čak i ako je vaša želja potpuno egzotična, poput biljke banane.

U još većem prostoru cvjećarnice sada vas čeka puno veći izbor asortimana, a sve će posjetitelje posebno razveseliti božićni ukrasi koji su već počeli pristizati na police, načinjeni dobro znanom tehnikom puhanja u staklo koja im daje poseban šarm i kvalitetu. Omiljeni orašari također su spremno zaposjeli svoje mjesto u cvjećarnici, a u trenu će donijeti blagdansku atmosferu i u vaš dom.

Zavirite u još bogatiju ponudu i oduševite se čarobnim svijetom !