NOVA YAMAMAY KOLEKCIJA

Poznati talijanski brand Yamamay lansirano je neodoljivu kolekciju sportskih outfita pod nazivom “ Sport Chic”.

Za slobodno vrijeme u prirodi  ili  jednostavan odlazak  u teretanu važno je izgledati dobro, a jednostavnost i sportski stil  uvijek su IN. Kolekcija je prilagođena dinamičnoj svakodnevici i sastoji se od udobnih modela u kojima ćete imati potpunu slobodu kretanja. Sport Chic  kolekcija donosi atraktivne modele  majica  dugih rukava s rupicama za palac, sportske grudnjake, tajice s visokim strukom, biciklističke kratke hlače i  trenirke. Modeli  kolekcije dostupni su u crnoj i plavozelenoj, popularno nazvanoj petrolej boji, dok mrežasti detalji na tajicama i majci  daje dodatan modni tuch i posebnost.

Novi trend je nosivost odjeće dizajnirane za sportske aktivnosti u dnevnim urbanim prilikama, stoga će se  trenirka od baršunastog materijala  savršeno  uklopiti kao dnevni ležerni outfit.

Sport Chic  kolekcija prati zahtjeve užurbane svakodnevnice na stylish način koji ćete jednostavno obožavati. Objedinite sport i modu  s trendi Yamamay Sport Chic kolekcijom  i uživajte u slobodi pokreta.