NOVA YAMAMAY KOLEKCIJA KOJA OSVAJA NA PRVI DODIR

Basic Cashmere kolekcija - vaš najbolji saveznik za promjenjivo vrijeme

Poznati talijanski brend Yamamay predstavlja jesensku kolekciju pod nazivom Basic Cashmere. Dizajnirana za svakodnevno nošenje, nova linija izrađena od kašmira i viskoze savršen je saveznik za promjenjivo vrijeme – tipično za ovo godišnje doba. Vrhunska kvalitetna kašmir vlakna održavaju vašu tjelesnu temperaturu, dok su viskozna vlakna izuzetno mekana na dodir i pružaju sjajni efekt. Novi Yamamay komadi su ženstveni, elegantni, udobni i svestrani, a kašmir daje posebnu notu luksuza.

Basic Cashmere linija uključuje pulover s “lađa” izrezom koji je dostupan u crnoj, bijeloj, melange i antracit sivoj boji. U ponudi je i klasični bodi u bijeloj i crnoj boji koji ćete obožavati jer je praktičan i pruža maksimalan osjećaj udobnosti. Još jedan klasik koji predstavlja Yamamay, a koji morate imate u svome ormaru je crna dolčevita “puff” rukava koja se nosi u bezbroj različitih kombinacija.

Nova Yamamay kolekcija savršen je odabir za žene koje se žele osjećati ugodno i opušteno u svim odjevnim kombinacijama, a da pritom i dalje izgledaju elegantno. Ove basic komade lako je kombinirati u svakodnevnim outfitima, od šetnji u slobodno vrijeme pa sve do poslovnih sastanaka.

Posjetite Yamamay trgovinu i odaberite svoj favorit iz kolekcije Basic Cashmere.