NOVE PUMA TENISICE U SHOOSTERU

Jeste li znali da postoje pume s cvjetnim uzorkom? Niste? Ni mi do ove sezone. Shooster očito ima jako proljetnu kampanju za najrascvjetanije tenisice na svijetu - PUMA Basket Heart Hyper Embroidery.

Riječ je o klasičnom PUMA modelu s izvezenim cvijećem. Umjesto običnih vezica, ovaj šarmantni model tenisica ima nježne svilene trake. Model je očito ženski, sigurni smo da će ih dečki rado poklanjati svojim curama. Zamislite, tenisica s cvijećem, dva u jednom. Dolazi u tri boje i mi se ne možemo odlučiti koja je ljepša. Crne možemo zamisliti za večernje izlaske, sive su više dnevna varijanta, dok roze kao da čekaju neku posebnu, romantičnu priliku.
Tina Walme ih je namirisala i sada se ne skida iz njih. Ona se odlučila za crne, očito su joj idealne za izlaske, posebno kada se zabavlja s frendicama i pleše do jutra.

Kada smo već kod frendica, na Shooster webu imate jedan izazov, u kojem možete podijeliti sa svijetom tko je vaša najbolja frendica i osvojiti super Shooster nagrade. Požurite, neka cvijeće uljepša svaki vaš korak!