IKEA STUDIO ZA PLANIRANJE

Opremanje doma postaje još jednostavnije.

Posjetitelji City Centera one od sada mogu uživati u još boljoj ponudi. Naime, prvi IKEA Studio za planiranje započeo je s radom u prizemlju centra, čime je IKEA svoja rješenja i usluge učinila još dostupnijima i pristupačnijima stanovnicima Splita i okolice.

Prvi je to studio ovakve vrste u regiji koji na čak 730 m2 objedinjuje nevjerojatan izložbeni prostor, gdje se posjetitelji mogu inspirirati IKEA rješenjima te naručiti željeni asortiman, a uz to na raspolaganju im stoje predani stručnjaci za planiranje i organizaciju prostora koji će im, u rezerviranom terminu, pomoći što jednostavnije, brže i lakše isplanirati najizazovnije elemente doma: kuhinju, kupaonicu i sustav za odlaganje. Za planiranje, kojem se može posvetiti i do tri sata, potrebno se unaprijed naručiti.

Uz IKEA Studio za planiranje, posjetiteljima na raspolaganju ostaje i IKEA dostavni centar, koji već duže vrijeme posluje na razini -1 u City Centeru one, a gdje je moguće preuzeti proizvode prethodno naručene putem IKEA internetske trgovine, ili nakon planiranja u novom IKEA Studiju za planiranje.

Svratite po inspiraciju i rezervirajte termin za praktična rješenja za dom po svojoj mjeri.

Vidimo se!