Novo ruho Zaks poslovnice

Zaks trgovina je ponovno otvorila svoja vrata u City Centeru one, ovaj put u još većem i sjajnijem izdanju

U veliki moderni prostor uređen elegantnim plohama koji ujedno odražava i prepoznatljive karakteristike branda izvrsno se uklopio zlatni nakit, a veliki izbor raznolikog dizajna i mnoštvo stilova nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Minimalističke zlatne naušnice, prstenje s raznobojnim cirkonima, tanke narukvice raznih motiva, upečatljiva ogrlica ili privjesak idealan su poklon ovih blagdana.

Sve ljubitelje dijamanata oduševit će poseban dio poslovnice namijenjen zlatnom nakitu s dijamantima, te s dragim i poludragim kamenjem gdje će pronaći bogat asortiman nakita po pristupačnim cijenama. Prekrasne kolekcije ukrašene decentnim kamenčićima ili pak statement komadi s dragim i poludragim kamenjem u raznim bojama – svatko će zasigurno pronaći nešto za sebe.

Osim dijamanata, svoj kutak dobio je i Zaks Heritage – uvijek popularan hrvatski tradicijski nakit u zlatu i srebru. Nastao u  Gold Partner Group proizvodnom pogonu  gdje sinergija suvremenih strojeva i vještina majstora zlatara rezultira nakitom na kojemu je svaki detalj  s ljubavlju osmišljen i obrađen. Suvremeni dizajn nakita popularan je već nekoliko sezona, a Zaksovi majstori zlatari nas svaki put iznova oduševe suvremenim izvedbama klasičnih motiva.

Vidimo se!