NOVOSTI IZ L’OCCITANE TRGOVINE

Razmazite se neodoljivim artiklima iz vaše omiljene trgovine.

Blagdanska kolekcija
Nove, neodoljive i još uzbudljive nego ikad blagdanske kolekcije iz L’Occitanea, donose pregršt radosti u svojim magičnim pakiranjima. Vesele boje I neodoljivi mirisi, spojeni s kremastim teksturama, oslobodit će najdivnije emocije u vama, a vašu kožu pretvoriti u baršun koji miriše na Provansu. Karite maslac, bergamot, citronovac ili mandarina – odaberite svoju kombinaciju!

Terre de Lumière Sparkling Edition
Unesite vedrinu u hladne dane parfemom u ulju za tijelo i kosu Terre de Lumière Sparkling Edition. Delikatno parfumira kožu iskričavim i gurmanskim notama. Nova mirisna formula parfema u ulju iz L’Occitanea donosi čistu eleganciju u profinjenoj luksuznoj bočili ograničenog izdanja. Kolekcija sadrži i proizvode za njegu tijela koje možete otkriti u L’Occitane trgovini.

Mandarina i cedar
Blagdanska, neodoljiva kolekcija koja miriše na romantičnu Provansu okupanu mandarinama stiže iz L’Occitanea. Mandarina i cedar kombiniraju se s citrusnom notom limunske trave i stvaraju čarobni mirisni bouquet koji će vas odvesti na živahne blagdanske tržnice na jugu Francuske.

Adventski kalendar
Ususret najljepšem dobu godine, počnite odbrojavati dane do Božića uz neodoljivi Adventski kalendar koji krije 24 omiljena L’Occitane proizvoda. Besteselleri iza šarenih prozorčića koji njeguju i obavijaju kožu i kosu mirisnim notama u ritmu prirode, ove će vas godine potpuno oduševiti!