NOVOSTI IZ L’OCCITANE TRGOVINE

Mirisne vijesti dolaze iz L'Occitanea!

Kultna karite krema prepoznatljiva po svojoj jedinstvenoj ambalaži i učinkovitosti najčešći je izbor u ove hladne zimske dane. Od sada dolazi i u još ekonomičnijem pakiranju, u bijeloj ambalaži i s poklopcem kojem možete otvoriti jednom rukom. Ambalaža je cjelovita te ju jednostavno reciklirate u za to predviđeno mjesto.

Savršen set za mladoliku kožu ponovno je u ponudi u L’Occitaneu! Krema za mladolike ruke i balzam za mladoliku kožu tijela Immortelle i karite je sve što vam treba ove zime. Njegujte, nahranite i pomladite svoju kožu vrhunskim sastojcima iz prirode.

U L’Occitane poslovnici također vas čekaju karite setovi s kultnom karite kremom: set za neodoljivu njegu ruku dolazi, set za njegu ruku i tijela Karite i set za njegu ruku i tijela Karite i badem.

 

L’Occitane je ponosan na suradnju s poznatom glumicom i aktivisticom Ariom Miom Loberti koja svojim jedinstvenim darom i osjećajem za lijepo i ugodno daje našim proizvodima dodatnu dimneziju. Aria je dokaz kako dodir i kvaliteta prelaze ono oku vidljivo.

Čak 20% karitea u našoj jedinstvenoj formuli za njegu, hidrataciju i božanstven osjećaj na koži. Karite krema za ruke – najbolji suputnik! Jeste li znali da se u svijetu svake dvije sekunde proda jedna karite krema za ruke? Milijuni zadovoljnih korisnika navode ju kao izbor broj 1 za hidratizirane i njegovane ruke.