OČARAVAJUĆA JACADI PARIS BLAGDANSKA KOLEKCIJA

Nove maštovite zimske kolekcije su simfonija stila, sofisticiranosti i bezvremenske elegancije.

Bilo da se radi o razigranom danu u parku ili posebnoj prigodi, Jacadi Paris pažljivo je pripremio kolekciju koja se brine za svaki trenutak u životu mališana. Svestrani odjevni komadi stvaraju šarmantne kombinacije, koje bez napora prelaze iz ležernog u formalni, omogućujući mališanima da izraze svoj jedinstveni stil.

Jedinstvene boje i couture duh pronalazimo u voluminoznim haljinama, najdražim među Jacadi djevojčicama. Chic blagdanski motivi na vunenim puloverima posebno razveseljavaju dječake, dok najmlađi uživaju u mekoći dekica i mirisnim uljima prilagođenima njihovoj osjetljivoj koži. Ove sezone posebna pažnja posvećena je mekanim pidžamama, koje će učiniti Božićno jutro nezaboravnim doživljajem.

Jacadi tradicija i predanost

Jacadi Paris kolekcije dizajnirane su i usavršavane u pariškim tekstilnim radionicama gdje se stvara čarolija. Od klasičnih silueta do suvremenih krojeva, Jacadi bez napora spaja tradiciju i suvremeni dizajn. U svakom šavu prepoznaje se predanost u stvaranju prekrasne maštovite odjeće, kao i dugogodišnje iskustvo. Pomno se biraju tkanine koje su nježne prema dječjoj koži, osiguravajući udobnost, a krojevi se savršeno slažu s dječjim uzrastom i odišu razigranošću. Predanost održivosti i društvena odgovornost su temeljna načela jer što vrijednije ostaviti najmlađima, nego prekrasnu budućnost.