VIKEND KOJI VRIJEDI VIŠE

Osim super popusta, u City Centeru one povodom Black Weekenda čekaju vas i odlični pokloni!

Black Friday možda je prošao, ali sjajni popusti nastavljaju se i u subotu i nedjelju, stoga je ovo izvrsna prilika da obnovite svoju garderobu, počastite se posljednjim čudima tehnologije ili na vrijeme kupite božićne poklone uz super cijene. Kako biste se što bolje pripremili za shopping, provjerite popuste koji vas čekaju u City Centeru one.

No, uz omiljeni shopping centar, Black Weekend postaje još bolji. Ovisno o visini kupnje, u City Centeru one vas uz predočenje računa sve do 26. studenoga na Mjestu za informacije čekaju odlični pokloni:

  • za kupnju u iznosu od 30 €, na poklon dobivate Cityladu
  • za kupnju u iznosu od 50 €, na poklon dobivate Cityriki
  • za kupnju u iznosu od 70 €, na poklon dobivate City shopping bag
  • za kupnju u iznosu od 100 €, na poklon dobivate voucher za kavu koji možete iskoristiti u ugostiteljskim objektima – Centar Caffe, Caffe bar Leggiero, McDonald’s ili Interspar To go*
  • za kupnju u iznosu od 150 €, na poklon dobivate Cineplexx kinoulaznicu i kokice

Ne propustite priliku kupiti baš sve što vam treba uz odlične uštede te preuzeti svoj poklon – jer shopping u City Centeru one uvijek vrijedi više. Vidimo se!

 

*Centar Caffe – voucher vrijedi za espresso, kava mlijeko (velika/mala), kava šlag (velika/mala), bez kofeinska kava i Nescafe

*Leggiero – voucher vrijedi za espresso, kava mlijeko (velika/mala), kava šlag (velika/mala), bijela kava

*McDonald’s–  voucher vrijedi za mali cappuccino, mala kava s mlijekom, mala crna kava i mali espresso

*Interspar To go – voucher vrijedi za espresso ili macchiato