OSVOJI SHOPPING U VRIJEDNOSTI 2000 KUNA

Pomozite City Centeru one i Radio Dalmaciji pronaći izgubljene sobove Djeda Božićnjaka i osvojite shopping u vrijednosti 2000 kuna!

Gdje su nestali Dasher, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner, Blitzen, i Rudolf? Sigurnosno-obavještajna služba Laponije locirala ih je negdje u Dalmaciji, ali gdje točno – još uvijek se ne zna! Prema riječima svjedoka, čini se kako ih je ulovila fjaka pa im se baš i ne žuri vratiti svojim obavezama.

No, Božić kuca na vrata, stoga nemamo vremena na bacanje! Pomozite nam locirati sobove jer nalaznike očekuje shopping u vrijednosti od 2.000 kuna u City Centeru one. Sve što trebate jest slušati Radio Dalmaciju od 3. do 16. prosinca jer se sobovi preko Whatsappa javljaju u eter i kroz zagonetke otkrivaju gdje se nalaze.

U nastavku saznajte kako se možete prijaviti na ovu super tajnu misiju i pokazati svoje detektivske vještine. U periodu od 3. do 16. prosinca na znak voditelja u eteru pošaljite SMS poruku s ključnom riječi POTRAGA na 616263 (3,72 kn s PDV-om). Ne zaboravite napisati svoje ime i prezime. Nakon toga, slušajte omiljeni radio i čekajte sobove ili Djeda Božićnjaka da se jave na poziv s Radio Dalmacije, a vi ćete onda pokazati svoje detektivske vještine i otkriti njihovu lokaciju. Pravila možete pročitati ovdje. Sretno!