Osvoji shopping u vrijednosti od 3000 kuna – dobitnici

Čestitamo sretnim dobitnicima nagradnog natječaja.

Lepršave haljine, šarene majice i cool hlačice must-have su komadi ove sezone. Upečatljivi kupaći kostimi, neodoljive torbe i pravi modni dodaci također su stvari bez kojih je teško zamisliti ljeto. A kako bi sve ovo, a i puno više, postalo dijelom vaše garderobe, City Center one pripremio je vruću nagradu za troje sretnika – super shopping!

Sve što ste trebali učiniti je prijaviti se na newsletter City Centera one i pokazati svoju kreativnost. Svi novi pretplatnici su 14. lipnja mailom primili nagradni zadatak, a u nastavku provjerite sretne dobitnike poklon bonova od 3000, 2000 i 1000 kuna.

Ljetni shopping je bolji uz City Center one! Pravila natječaja pročitajte ovdje.

1. Sandra Bulic – 3000 kuna poklon bonova

Najdraža stvar koju sam kupila u City centru one je školski digitron koji sam poslala u Tanzaniju za polaznika srednje škole kojemu je digitron potreban za matematiku. Preko udruge kolajna ljubavi jednom djetetu, sada teeneđeru, plaćam školovanje. Ta djeca nemaju osnovnih stvari za život a samo nekima pleme odobri školovanje. Obzirom da nemaju sredstava preko raznih udruga se nalaze kumovi. I eto mojom srećom sam kuma jednom djetetu iz plemena Masai. Nalazi se na završnoj godini i treba popraviti rezultate iz matematike i zbog toga sam mu poslala digitron. Inače kad dobijem izvješće o svom kumčetu svaki put se rasplače.
To je dakle najdraža i za mene najvrjednija stvar kupljena u City centru.

2. Dolores Bralić – 2000 kuna poklon bonova

Razmišljala sam koja mi je najdraža stvar koju sam kupila i shvatila sam da to uopće nije laka odluka. 100 stvari koje sam kupila su pun pogodak, pa mi “padne na pamet” savršen kupaći kostim iz Tezenisa, Golden Rose ruž, L’Erbolario kozmetika, kolač iz Cukarina, Kiehl’s krema, naočale iz Ande, razno razne kombinacije koje asociraju na ljeto, plažu, poletnost, mirišljavost i onda mi je sinulo….

Košulja…Peek&Cloppenburg. Košulja kojoj je sada 7 godina, taman školarac, kupljena od prve prave plaće, karirana, ljetna, plaćena od moga rada i truda…A taj trud se naglašava 🤣 Ima nešto u toj košulji, nije samo komad robe. Kasnije je prošla otkaz, jedno vrijeme se etiketirala kao sretna, pa ljetna, komad koji je nosiv u svim kombinacijama i prilikama,  pa je bila zaboravljena i sada je opet aktualna. Zapravo nikada nije postala stara košulja, uvijek se “vodila” kao nova. Nije za baciti, neće postati krpa za brisanje, nego je nova, davno kupljena, ali nova, bez obzira sta je puno plaća potrošeno od kad je kupljena, ali prvu plaću samo jednom dobiješ, osim ako ne računamo da je svaka plaća u novoj firmi prva.

I tako…što da kažem više o tom komadu robe koji nije plesao samo jedno ljetno, osim da ću je sutra obući na posao…

Aha, ima još jedan komad kupljen u City Centeru One, ali ga nisam ja kupila nego sam ga dobila na poklon, a to se sada ne vrijedi, ali će savršeno pristajati sutra uz košulju…narukvica od nehrđajućeg čelika, poklon od posebne osobe, poklon koji nije samo stvar nego i uspomena, emocija, toplina oko srca, osmijeh.

Nakon svega napisanoga, zaključujem da je kupnja u Cityu doživljaj, stvaranje uspomena, odmor, pauza za ručak s prijateljicom, bezbrižnost i uživanje. I jedna karirana košulja…

3. Antonia Šimić – 1000 kuna poklon bonova

Još u osnovnoj školi kad su Air Maxice postale glavni hit došla sam u City Centar i kupila prvi put patike svojim novcima. Punih 1200kn!!! kojih sam sa svojih 13 ili 14 godina dala za patike. Jos uvijek ih čuvam u ormaru iako su mi naravno male, ali ne dolazi u obzir bacit ih kad se sjetim tog osjećaja kada prvi put bez mame odeš i kupiš si nešto!