IZVUČENI DOBITNICI PUTOVANJA I ULAZNICA ZA FIFA SVJETSKO PRVENSTVO!

Da je Rusija uistinu blizu kada plaćaš na Visu uvjerile su se dvije sretne dobitnice čija su imena izvučena 28. svibnja.

Nagradna igra Kad plaćaš na Visu, Rusija je blizu! je završila, a dvije sretne dobitnice i njihove pratnje uživo će gledati utakmicu osmine finala u St. Peterburgu ili uzbudljivo polufinale u Moskvi.

No, ulaznice za ove atraktivne utakmice su samo šlag na torti: Visa je osigurala i povratne avionske karte, četiri noćenja u luksuznim hotelima uz uključeni doručak te odličan džeparac u iznosu od 400 dolara na beskontaktnoj Visa kartici. Dakle, apsolutno sve za putovanje iz snova!

Sandra R F da Silva osvojila je dvije povratne avionske karte Zagreb – St. Peterburg (1.- 5. srpnja); dvije ulaznice za utakmicu osmine finala (3. srpnja); četiri noćenja s doručkom u luksuznom hotelu Indigo za dvije osobe; džeparac od 400 dolara na beskontaktnoj Visa kartici; grupni obilazak grada

Nataša Burilović osvojila je dvije povratne avionske karte Zagreb – Moskva (8. – 12. srpnja); dvije ulaznice za utakmicu polufinala (11. srpnja); četiri noćenja s doručkom u luksuznom hotelu Moscow Marriott Arbat za dvije osobe; džeparac od 400 dolara na beskontaktnoj Visa kartici; grupni obilazak grada

Sve detalje možete provjeriti u Pravilima nagradne igre.

Najvažnija sporedna stvar na svijetu od 14. lipnja do 15. srpnja ove godine doživjet će svoj vrhunac.

A, zahvaljujući Visi i City Centeru one, dvije sretne dobitnice postat će dio nezaboravne priče koju će sigurno pamtiti do kraja života.