OSVOJITE SHOPPING OD 10.000 KUNA!

Već dugo u izlogu gledate onaj prekrasni sivi kaput? I čizme iznad koljena koje bi savršeno išle uz kožnu suknju iz susjedne trgovine? A baš vam treba i novi parfem, neki koji bi bio idealan za zimske mjesece? City Center one i magazin Gloria omogućuju vam da uz samo jedan kupon osvojite 10.000 kuna i druge nagrade koje će vam donijeti shopping iz snova!

U natječaju pod nazivom ‘Kako bi modna ikona bila, osvoji veliki shopping s puno stila’ sudjelovati je jednostavno. Sve što trebate jest na kioscima potražiti Gloriju koja izlazi 26. listopada i u njoj pronaći kupon s jednim pitanjem na koje se traži kreativan odgovor. Odgovorite na pitanje, upišite svoje osobe podatke i kupon pošaljite na Glorijinu adresu najkasnije do 3. studenoga. Uz malo sreće i puno kreativnosti – shopping u City Centeru one u iznosu od 10.000 kuna može biti vaš. A vas shopping će biti poseban jer će vas pratiti poznati stilisti: Robert Sever ili Silvia Dvornik. Uz to, osvojit ćete i profesionalni make-up i frizuru. Odlično, zar ne?

Ukoliko ne osvojite glavnu, možda vaša bude jedna od 15 drugih nagrada: čeka vas 5 x 1.000 kuna te 10 x 500 kuna za nezaboravan shopping.

Razloga za sudjelovanje je bezbroj – želimo vam puno sreće!