OSVOJITE ULAZNICE ZA KONCERT “KAD SI SRETAN”

Ne propustite iščekivani glazbeni spektakl.

Pripreme za blagdane u punom su jeku! I dok uživate u sitnicama koje prethode najčarobnijem dobu u godini, ne zaboravite na one male, ali nezaboravne uspomene koje stvarate sa svojim najmilijima.

Jedan takav je i koncert Kad si sretan – Najljepše dječje pjesme, glazbeno-scenski spektakl koji će se održati 23. prosinca u splitskoj dvorani Gripe. Na velikoj pozornici poznati će pjevač Jacques Houdek, u društvu 150 plesačica i plesača splitskog Talent Studija M, drugu godinu za redom nastupiti za splitsku publiku i tako dodatno probuditi blagdanski ugođaj.

Slavni će pjevač u društvu mališana izvesti neke od bezvremenskih dječjih pjesama i osigurati nezaboravno iskustvo za mališane. Želite li svojim najmlađima pokloniti obiteljsko iskustvo za pamćenje, ovaj koncert ne smijete propustiti.

A kao pokrovitelj koncerta, City Center one će čak deset svojih posjetitelja odvesti na ovaj glazbeni spektakl. Ulaznice ćete – uz malo kreativnosti, imati priliku osvojiti na Facebook stranici City Centera one Split, stoga provjerite pravila nagradnog natječaja.

Blagdani su bolji uz City Center one!