OVOG VALENTINOVA POKLONITE VIŠE

Valentinovo je savršena prilika da pomno odabranim znakom pažnje zahvalite posebnoj osobi na pažnji, na podršci, na ljubavi. Darujte poklon koji ispunjava sve želje.

I dok se jedni vesele jer već imaju na umu idealan poklon kojim će razveseliti odabranika svoga srca, za druge počinje razdoblje brige jer pronaći savršen dar nije nimalo lak zadatak.

No, savršeno rješenje je nadohvat ruke. Za sve one koji ovog Valentinova ne žele pogriješiti s poklonom, tu je poklon bon omiljenog shopping centra kojim darujete mogućnost izbora u više od 450 trgovina u City Centeru one Split, East i West. Jedan poklon koji nudi bezbroj mogućnosti izvrstan je izbor za oba spola i sve dobne skupine – odjeća, obuća, kozmetika, modni dodaci, gadgeti – mogućnosti su nebrojne, a izbor nenadmašan.

Jedno je sigurno: njime ćete osigurati shopping iz snova uz koji će svaka želja biti ispunjena s lakoćom! Jednostavno je: svratite do Mjesta za informacije u svojem City Centeru one i kupite poklon bon gotovinom ili karticama. A ne zaboravite da ga možete kupiti i online putem iz udobnosti svoga doma.