PAYOT kozmetika je stigla u City Center one

Omiljena Douglas parfumerija je postala bogatija za još jedan skin care brand - PAYOT.

PAYOT je kozmetička marka s međunarodnom reputacijom, rođena 1920. godine iz izvanredne vizije jedne žene: Nadie Payot. Ispred svog vremena postala je jedna od prvih žena liječnika.

Nadia PAYOT je stvorila liniju jedinstvenih tretmana ljepote koji su djelovali sinergijski s ovim tehnikama primjene. Imena legendarnih proizvoda poput Crème N ° 2 i Nutricia predstavljena su u prvom pariškom Institutu ljepote koji je otvoren 1925. godine. Rođen iz ovog kreativnog razdoblja na početku 20. stoljeća, obogaćen međunarodnom ekspanzijom, PAYOT je jedan od kultnih brendova za njegu kože koji su obilježili to doba i polaznik je temelja moderne kozmetike.

Danas je brend nastavio zauzimati međunarodnu pozornicu, prisutanje u gotovo 70 zemalja i više od 7.500 prodajnih mjesta, institutima ljepote, lječilištima, parfumerijama, robnim kućama i ljekarnama. Kolekcija je uskladila miris, boju i teksturu. Karakteristično zaobljene kutijice su inspirirane ženskim oblinama.

U PAYOT-u su svi proizvodi dizajnirani uspostavljanjem prave ravnoteže visokokvalitetnih sastojaka za zaštitu kože, sve ekološki prihvatljivijim izvorima, prvenstveno francuske proizvodnje i pristupačnim cijenama proizvoda. Svakodnevni izazov za postizanje savršene simbioze predanosti, autentičnosti i dobrote!

Najnoviju PAYOT skin care kolekciju možete pronaći ekskluzivno u Douglas parfumeriji u City Centeru one Split.