POKAŽITE VELIKO SRCE

Čineći male stvari, pomažete svijet pretvoriti u bolje mjesto. Kupnjom žutih ruža ili slatkog paketa za samo 5 kuna, 17. i 18. listopada, dajete svoj doprinos humanitarnoj udruzi Anđeli.

Izreka kaže kako ne bismo mogli preživjeti bez svojih anđela čuvara. A koliko je istine u toj tvrdnji, nedvojbeno nam pokazuju Anđeli, udruga roditelja za djecu s najtežim tjelesnim invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju.

Sa samo 5 kuna, koliko ćete izdvojiti za žute ruže ili slatki paket sastavljen od dva slasna macaronsa na proslavi rođendana City Centera one, dat ćete svoj doprinos upravo udruzi Anđeli koja od 2005. godine promiče i provodi aktivnosti za poboljšanje kvalitete života mališana s najtežim tjelesnim invaliditetom i poteškoćama u razvoju. Tako osim stručnjaka koji rade s djecom, Udruga pruža usluge savjetovanja roditeljima i članovima obitelji kako bi se što bolje upoznali s pravima i mogućnostima koja im stoje na raspolaganju.

Mjesto humanitarne prodaje u City Centeru one bit će otvoreno od 10 do 20 sati 17. i 18. listopada.

Ne zaboravite da možda ne možemo promijeniti cijeli svijet, ali sasvim sigurno možemo promijeniti cijeli svijet nekoj osobi. I zato, napravite malo djelo koje će učiniti veliku razliku!