PREKID. PRIČA O MUŠKARCIMA I MADRACIMA.

Vjerujemo da svatko od nas ima neku vezu u kojoj je prekid bio najbolja opcija, a i nekog dosadnog tipa koji nije nikako popuštao. Najgore su te veze iz sažaljenja. Kako to prekinuti, kako kad se on tako trudi i užasno je uporan?

Upravo na tu crticu nas podsjeća najnovija Perfectina reklama o dosadnom starom madracu koji ne pušta… Ne da joj da ga se riješi…

A kako znamo da je kraj?

Uf nekad je to teško priznati. Kad ne osjećamo više leptiriće u trbuhu, kad ne osjećamo ljubav, kad je jednom puno više stalo nego onom drugom, kad ovom drugom uopće nije stalo… kad jedan drugog iscrljujemo, umaramo, mučimo… i kad duboko u sebi slutimo da treba napraviti rez i jednostavno završiti tu besmislenu priču

Btw. jeste li znali da bi madrac trebalo promijeniti svakih 6 do 7 godina?

Naime, stručnjaci kažu da madraci imaju vijek trajanja, a to je oko 15.000 sati spavanja. To je prvenstveno jer svake noći znojenjem gubimo oko pola litre vode, a svake godine gubimo pola kilograma odumrlih stanica kože. A gdje one završe? Većinom u našim madracima.

Da, madraci ne dolaze s timerom u sebi koji nas alarmira da je madrac dao svoje i da je pun odumrlih stanica i da se pjena počela mrviti. Oni se ne raspadaju se naočigled poput tenisica, ne troše se baterije, niti se neće pokvariti kao elektronički uređaji. Zato valjda i prekasno saznamo da je madrac dao svoje, iako se često budimo umorni, bezvoljni s bolom u leđima.

  • “Mučimo se, moramo prekinuti.”
  • “Ti prekidaš sa mnom?”
  • “Da… i problem nije u meni, već u tebi. Godinama me već ne puštaš na miru, naočigled više nisi za mene i već me duže vrijeme umaraš.”
  • “Riješi ga se! Iskoristi besplatan odvoz svog starog madraca i pronađi novi madrac svojih snova!”

Baš kao u Perfectinoj najnovijoj reklami.

Madrac je najlakše prekriti plahtom i zaboraviti da smo s njim u najintimnijoj vezi trećinu svog života. Upravo iz razloga što ponekad ne znate kako biste se riješili starog madraca, Perfecta Dreams vas u 5.-om mjesecu daruje posebnom mogućnošću – besplatnim odvozom starog madraca. O njemu više ne morate brinuti, a mi ćemo ga odvesti na deponij. Jedina stvar koju morate je – odabrati madrac svojih snova i započeti novu vezu u kojoj ćete biti zadovoljni.

Nedavno je Perfecta Dreams uvela i opciju 100 noći probnog perioda na najbolje madrace. Zvuči odlično, pogotovo ako niste baš sigurni s kim biste tu vezu započeli.

p.s. Iskoristite odlične popuste na madrace, krevete i jastuke. Više o akcijskim ponudama saznajte na ovom linku