PRIRODNI I GEOMETRIJSKI MOTIVI U ZLATNOM IZDANJU

Zlatni nakit je ključan detalj koji će ovog proljeća uljepšati baš svaki outfit, zablistati na suncu, ali i razvedriti poneki oblačni dan.

Zaks u novoj kolekciji predstavlja zlatne ogrlice nadahnute prirodnim motivima, s privjescima poput cvijeća ili minimalističkim geometrijskim oblicima, naušnice i prstenje s ispisanim slovima i trendi ženstvene komplete s dragocjenim kamenjem. Zlatni ukrasi jedan su od najpoželjnijih trendova i na modnom se tronu planiraju zadržati još jako dugo.

 

Za one koji vole da su modni dodaci ne samo lijepi, već istovremeno trendi i praktični, Zaks predlaže satove. Poznati brend Trussardi proljeće vidi u klasičnim modelima satova s kožnim naramenicama, koji donose vintage duh, dok će satovi renomiranog brenda Furla osvježiti svaku kombinaciju svojim ženstvenim i vedrim dizajnom.

U Zaksu pronađite inspiraciju za vaš proljetni stil i zablistajte sa zlatnim detaljima koji su uvijek u modi. Za više informacija o ponudi brenda Zaks i aktualnim pogodnostima posjetite www.zaks.hr.