PROLJEĆE UZ L’OCCITANE

Otkrijte nove, neodoljive kolekcije te poboljšane formule vama najdražih proizvoda. Uz L'occitane vas čeka uzbudljivo i mirisno proljeće!

Moć bezvremenskog cvijeta smilja pretočena je prepoznatljivi L’Occitane Booster za noćnu njegu lica! Smilje (immortelle) prožeto snažnom energijom Sunčeve svjetlosti otkriva svoju moć naglašavanja blistavosti vaše kože. Otkrijte poboljšanu formulu Boostera za noćnu njegu kože oko očiju te Booster za njegu lica sada i u EKO pakiranju!

Ikonične nove kolekcije u novom dizajnu osvojit će sve ljubiteljice L’Occitane elegancije. Obožavane kolekcije Ruža i Neroli & Orchidee ogrnule su svoje proizvode za njegu tijela i mirise u senzualna, romantična cvjetna ruha. Tu su da vas uvedu u magiju proljeća.

Jeste li već upoznali neodoljivu kolekciju Les Classiques. Tijekom 40 godina baštine, L’OCCITANE je okupio najljepše mirisne sastojke iz cijele Provanse kako bi stvorio mnoge upečatljive mirise, od kojih je svaki kreiran s posebnom pažnjom. Kolekcijom Les Classiques, brend se vraća svojim korijenima, razotkrivajući svoje kultne mirise iz prošlosti.

Praktična torbica zanimljivog dizajna krije sve što vam treba za njegu lica. U L’Occitaneu potražite L’Occitane x Erborian Set za osvježenje i savršen izgled kože kako biste pri ruci imali sve što je potrebno za savršen ten.

Set sadrži:

  • Esencija za hidrataciju lica, 40 ml
  • Gel za čišćenje lica Aqua Réotier, 40 ml
  • Pročišćavajuća maska za lice, 6 ml
  • Erborian BB krema za lice, 15 ml
  • Žuta torbica L’Occitane