RADIONICA NOŠENJA U BABY CENTERU

Nošenje i roditeljima i djeci ponovno daje blizinu i sigurnost kao dok su bili u majčinoj utrobi, a djeci uz to pruža brojne prednosti za razvoj: i fizički i emocionalan.

Vjerujemo da je nošenje djece jedna od najboljih stvari koje možete učiniti za svoju obitelj – a najbolji dio je to što se nositi može bilo gdje, u bilo kojem trenutku.

Ipak, kada pričamo o nošenju postavljaju se brojna pitanja poput – kako odabrati idealnu nosiljku, kako pravilno postaviti bebu, na što je potrebno obratiti pozornost prilikom odabira nosiljke, kada je moguće dijete nositi u položaju prema naprijed?

Na sve to, i mnoga druga pitanja možete dobiti odgovore ovaj petak, 21.10. od 17:00 h na besplatnoj radionici koju organizira Baby Center u suradnji s Ergobaby Hrvatska. U goste dolazi Iva Juranović,  savjetnica za nošenje, koja je svoje znanje stekla u Die Trageschule školi za savjetnice.

Uz savjetnicu saznajte baš sve što vas zanima o nošenju, a vrlo rado će Vam pokazati i pružiti pomoć oko pravilnog namještanja nosiljke.

Veselimo se vašem odazivu!