SADA JOŠ BRŽE I JEDNOSTAVNIJE DO CITY CENTERA ONE

Uživajte u najboljoj ponudi, ugodnoj atmosferi i nezaboravnom shoppingu.

Dugo iščekivana Ulica Hrvatske neovisnosti, koja povezuje državnu cestu D8 i Vukovarsku ulicu,  nedavno je puštena u promet. Ova kratka cesta ne samo da je ubrzala put prema centru Splita, već ubrzava i dolazak do City Centera one pa tako s lakoćom možete doskočiti prometnim gužvama koje se znaju stvarati na prilazu omiljenom shopping centru. Do omiljenih trgovina, kojih je u City Centeru one gotovo 200, sada možete doći još brže.

Odjeća, obuća, modni dodaci, kozmetika, elektronika, oprema za dom, prehrana, zabava, ugostiteljstvo – ponuda je kreirana tako da zadovolji potrebe svih. Na nezaobilaznoj lokaciji mnogih, popularnom City Pazaru, nude se domaće, pomno probrane namirnice i proizvodi domaćih trgovaca i OPG-ovaca koji su, u ugodnom i lijepo uređenom prostoru, dostupni svaki dan. IKEA Studio za planiranje, jedini takav koncept u ovom dijelu Europe, na više od 700 kvadrata nudi najbolje od IKEA ponude kako bi se svi koji uređuju dom inspirirali, a zatim mogu rezervirati termin sa stručnjacima za planiranje koji će im pomoći osmisliti svaku prostoriju i pretvore je u vlastitu oazu. Zatim je tu trgovina Jacadi Paris, brand prestižne francuske mode za djecu koji mališane pretvara u modne zvijezde. Preuređen je i prostor Erste banke čime je ona pretvorena u najsuvremeniju poslovnicu s inovativnim bankarskim rješenjima koja štede vrijeme.

U Vukovarskoj 207 nalazi se i najveći izbor trgovina elektronikom – iStyle, Xiaomi MI Store, Samsung Experience Store, Sancta Domenica, Elipso i druge, koje će nenadmašnom ponudom zadovoljiti sve ljubitelje tehnike i tehnologije. Ako pak tražite kvalitetnu kozmetiku, sve što vam treba pronaći ćete u trgovinama Müller, Douglas, Kiehl’s, L’Occitane, dm, Farmacia i drugima.

A za ovu godinu, u najavi su brojne novosti. Svoja vrata trebao bi otvoriti jedinstveni servis, prvi takvoga tipa u shopping centru, ali i poznato lokalno ugostiteljsko ime te brand nakita prepoznat u cijelom svijetu. Osim toga, planirano je i veliko preuređenje i unapređenje nekih od svima omiljenih trgovina.

Bilo da do City Centera one dolaze već uhodanim putovima ili koriste novootvorenu Ulicu Hrvatske neovisnosti, jedno je sigurno: očekuje vas najbolja ponuda, ugodna atmosfera i nezaboravan shopping.