SAMSONITE ECO LINE u MARASU

Samsonite ECO linija predstavlja jedinstveni asortiman kovčega i torbi izrađen iz održivih materijala kako bi nadahnuli putnike na ekološki osviješteno putovanje.

Samsonite ide korak dalje u smjeru održivog razvoja novim asortimanom torbi i kovčega izrađenih iz recikliranih materijala. Sposobnost prenamjene plastičnog otpada i njegovo implementiranje u novi proizvod je važan način očuvanja našeg planeta.

S’CURE ECO

S’CURE ECO je nova kolekcija izrađena iz minimalno 85% recikliranog polipropilena koji nastaje unutar SAMSONITE proizvodnog procesa. Drugim riječima, industrijski otpad koji bi završio negdje na livadi upotrijebljen je u proizvodnji ove linije. Odabrani materijali korišteni za izradu ove linije su pažljivo birani radi zaštite okoliša, stoga su i ručka s vanjske strane, logo i ID oznaka izrađeni iz recikliranog drvenog otpada. Unutrašnjost kofera je obložena Samsonite Recyclex™ tekstilnim vlaknom. To inovativno vlakno izrađeno iz 100% reciklirane PET plastične ambalaže je izrazito izdržljivo, fleksibilno i nadasve prihvatljivo okolišu. Radi funkcionalnog pakiranja, tu su još trake za pridržavanje odjeće, zatvarači i veliki džep.

SPARK SNG ECO

Moderan dizajn i mnoštvo zaštitnih značajki naglašavaju volumen i lakoću Spark SNG ECO kolekcije. Kolekcija nudi veliki izbor modela – od toaletne torbice do XL Spinner 82 cm Expandable kovčega koji su u cijelosti izrađeni o Recyclex™ vlakna. Inovativno vlakno je dobiveno od 100% reciklirane PET plastične ambalaže. Ono što ovu Spark SNG ECO liniju čini posebnom je upotreba pluta umjesto poliuretanskih vlakana za izradu loga, ID oznake i zaštite leđa kovčega.

ZIPROLL

Nova Ziproll kolekcija je Samsonite-ova najnovija casual putna kolekcija koja uspješno spaja stil i praktičnost. Roll-top dizajn je trenutno vrlo popularan i vrlo praktičan jer nudi brzi pristup i povećanje volumena u zadnji trenutak. Vanjski materijal ima prirodni izgled i izrađen je iz Recyclex™vlakna. Linija uključuje ruksake, kabinske kovčege i torbe na kotače. Kovčezi na 4 kotača imaju novu konstrukciju podijeljenog okvira koji pruža maksimalnu stabilnost, lagano manevriranje te se jednostavno slažu kako bi se praktično uskladištili kod kuće. Ziproll liniju čini 7 modela, od malih ruksaka do velikih casual putnih torbi, u crnoj, narančastoj i sivo-plavoj boji.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HEXA-PACKS

Hexa-Packs je najnovija linija ruksaka, također izrađena iz Recyclex™ vlakna odnosno iz 100% reciklirane PET plastične ambalaže. Linija se sastoji od 4 vrlo praktična, no stilski različita ruksaka za svaku namjenu: posao, sport, kratka putovanja i svakodnevnu upotrebu. Svi modeli su funkcionalno organizirani s puno džepova, uključujući i odjeljak za laptop i tablet. Dnevni, sportski i putni ruksak odlikuju se praktičnim otvaranjem s gornje strane te kompresijskim trakama za optimalno podešavanje veličine. Sportski ruksak ima dodatni džep na dnu za odlaganje mokre odjeće ili tenisica. Poslovni ruksak nudi najviše pretinaca od kojih se glavni široko otvara u obliku slova U nudeći puno prostora za sve poslovne potrepštine.

Otkrijte sve Samsonite ECO linije u Maras trgovini u tvom City Centeru one.