Šarolika, zabavna i zanimljiva modna jesen

Maksimalno tri boje u cijelom outfitu? Decentne cipele koje prate styling i ne dominiraju? Samo tamne, zagasite boje za hladniju sezonu? Ili prugice ili kockice, nikako oboje? Ma ne! Zaboravite na pravila koja vas sputavaju! Ove sezone samo je jedno modno pravilo obavezno: Mix it up!

Manekenka i influencerica Lidija Lešić u kampanji jesen/zima City Centera one savršeno je utjelovila zaigranu modnu ikonu koja zna da je ove sezone igrati na sigurno – čisti promašaj. Različiti materijali, boje, uzorci i stilovi savršeno se upotpunjuju u viziji koju je osmislio i fotografirao Mladen Šarić, a ‘it’ komade iz trgovina City Centera one odabrao Saša Joka. Kad se tome pridoda ‘big hair’ Milene Maršić i uočljivi make-up koji slijedi najnovije svjetske trendove u izvedbi Saše Jokovića – rezultat mogu biti samo fenomenalne fotografije koje daju presjek ključnih trendova nove sezone i koje je u upečatljiva vizualna rješenja pretvorila art direktorica Martina Marinić.

Nova sezona je šarolika, zabavna i prepuna neočekivanih kombinacija. Jarke boje na modnim dodacima preselile su se iz ljeta i u jesenske kolekcije, a tenisice (što veće, to bolje!) se još uvijek savršeno slažu s elegantnijim outfitima. Karirani uzorak bit će neizostavan cijelu jesen i zimu, baš kao i animal print. Zelena boja u svim nijansama dominira novim kolekcijama, a protutežu joj daju tamno plava i narančasta. Kombinezoni nastavljaju dominaciju, a pridružuju im se hlače s tregerima u kombinaciji s najudobnijim vestama.

Savršeni komadi koji će pretvoriti sivu jesen i hladnu zimu u modno najzanimljivije sezone čekaju vas u trgovinama vašeg City Centera one, a najbolju inspiraciju za shopping potražite na City Mix&Matchu. Nemojte se bojati riskirati – Mix it up!