SEVERINA ZA NOVU MASS KOLEKCIJU

Popularna pjevačica nije vrijedna i marljiva samo na području glazbenog stvaralaštva, već i ispred kamera te fotografskih objektiva, gdje se također odlično snalazi.

Severina, koja već osmu godinu surađuje s priznatom markom obuće Mass, ovogodišnju je kampanju snimila u jednom od zagrebačkih studija. Ovaj je put elegantne visoke pete zamijenila “casual” sportskom obućom, koja je ove sezone jedan od vodećih trendova ulične mode, a osvojio je sve generacije − i mlade i stare. Pjevačica na snimanju nije bila sama, budući da joj je društvo pravila mlada djevojka. Zbog poigravanja sa Severininim licem i nogama modela, u potpunosti je zaživio jedinstven koncept koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Za besprijekoran make-up pobrinula se Danaja Pajkić, za stajlinge Petar Trbović, a za fotografiju Jelena Balić.

  

Pjevačka zvijezda i ujedno jedna je od vodećih “influencerica” na našem području, dokazala je da se sjajno osjeća i u sportskom “casual” stilu, koji jednako možemo kombinirati s opuštenim, kao i elegantnim komadima odjeće, bilo da se radi o hlačama ili suknjama. Da, moda uvijek može biti zabavna i jedinstvena, ako joj se samo prepustimo − uvjereni su Massu − s čime se slaže i uvijek modna i zanosna Severina.